Endelig påmelding/betaling til Hampshire 007

Nå er tiden inne for første delbetaling av Englandsleiren. Det er fortsatt noen av dere som ikke har meldt seg på kretsleiren – Hampshire â¤(TM)007, men det er fortsatt ikke for sent….

Hvis du ikke vil gå glipp av en speideropplevelse for livet – kretsleiren – Hampshire â¤(TM)007, må vi ha påmeldingen din innen 12. februar. De som har meldt seg på hittil er:

Atle
Susanne
Svein-Erik
Emilie
Jens
Helge
Nils Georg
Daniel
Linn
Per Magnus
Vegard
Øyvind
Fredrik
Audun
Hanna Marie
Johannes
Kenneth

Står du ikke på lista er du ikke påmeldt! Det er noen av dere nye i troppen som fortsatt ikke har meldt seg på, nå er det siste muligheten til å melde seg på leiren.

Leiren koster 3500,- kr inkludert flyreise og du melder deg på ved å sende e-post (se under artikkelen) til Kenneth. Alle påmeldinger må være bekreftet av foreldre/foresatte for å være gyldige.

Vi skal nå innbetale den første delbetalingen og for hver deltaker må vi nå betale inn 50 % av leiravgiften til Hampshire â¤(TM)007. Det betyr at hver speider nå må betale kr 1 000,- og ledere må betale kr 100,-.

Leirkontingenten betales innen 12. februar. Betalingen skal skje til nedenstående konto:

1. Skoger Speidergruppe
v/Kenneth Strømmen
Johan Bjerknesvei 9
DRAMMEN

Bankkontonr.: 2310.20.19407

NB! Merk giroene tydelig med hva betalingen gjelder og speiderens navn.

Betaling av leirkontigenten anses som den endelige bekreftelsen på at du skal være med på leiren, står du på lista og ikke skal være med så si ifra, skal du være med og ikke står på lista si ifra og innbetal. For dere som står på lista og ser fram til årets speideropplevelse i åndeløs spenning, mens dere pugger gloser ⤻ â¤?thanks in advance for your payment of 1 000,- NOKâ¤?.

For mer informasjon om leiren, gå inn på kretsens hjemmeside www.nbk.scout.no eller www.1skoger.org

Med speiderhilsen

Kenneth Strømmen
gruppeleder


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…