Snøhuletur til Veggli

Snøhuleturen går av stabelen 17 til 18 mars!

Årets snøhuletur går av stabelen 17. ⤻18. mars, og vi skal som vanlig til turistforeningens hytte Daggrø på Vegglifjell. Daggrø ligger ved Ragnhildstøltjern på Vegglifjell, 980 moh. Det er et lite stykke å gå og på skituren kommer vi opp i ca. 1050 meter.

Dette er en flott tur, og i fint vær har man storslått utsikt over store fjellområder.

Avreise: Lørdag kl. 0900, med oppmøte ti minutter før.
Vi er hjemme søndag før kl. 1700

Turen koster kr. 250,- som betales ved avreise. Dette dekker middag, transport, bruk av turisthytta og heis.
Pga. transport må du melde deg på for å få være med. Påmelding kan gjøres her post@1skoger.org , eller du kan ringe Audun på 90512410.

Ta med:
Ski/staver
Skismørning
Varm sovepose/underlag
Helt skift
Varm genser
Vindtett tøy (anorakk med hette, skjerf, lue, vindvotter, gamasjer)
Solbriller
Matpakker til tre måltider
Drikkeflaske
Mulepose
Tallerken/ kopp/ bestikk
Stearinlys
Fyrstikker
Snøbørste

Om du har:
Reinskinn
Kikkert
Skitupp
Snøposer

Her kan du se værvarsel og bilde av Daggrø

Vel møtt!!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…