Viktig informasjon om Hampshire 007

Det er to viktige ting å merke seg i denne leirinformasjonen som er sendt ut på e-post, dere skal nå sende inn ett helseskjema/leirskjema og andre delbetaling av leirkontingenten.

HELSESKJEMA

Alle leirdeltagere må fylle ut ett av de vedlagte helseskjemaene/leirskjema, hvor â¤?Medical formâ¤? er for deltagere over 18 år og skjemaet (â¤?Permission to Attend Formâ¤?) gjelder alle speidere/rovere og må være bekreftet av foreldre/foresatte for at deltagere under 18 år skal få være med på leiren. Dere finner hva dere er påmeldt som i â¤(TM)Deltagerlisteâ¤(TM)-filen, f. eks. betyr Ex at du er påmeldt som Explorer/rover. Vær oppmerksom på at dere kun skal fylle ut det engelske orginalskjemaet og ikke oversettelsen dere finner i informasjonspakke 3.

INFORMASJONSPAKKE 3

Her finner dere en samling av det meste av informasjon om leiren, både ting dere har fått informasjon om før og en del ny praktiske opplysninger. Dette er bare til informasjon og en del av informasjonen er lite relevant for dere. Det mest interessante nå, finner dere bakerst i info-pakken og er en oversettelse av det flotte helseskjemaet.

BETALING

Vi skal nå innbetale den andre delbetalingen av leiravgiften til Hampshire â¤(TM)007. Det betyr at hver speider nå skal betale kr 1 000,- og ledere skal betale kr 100,-. I tillegg til at leirkontingenten må betales, kreves det at alle leirdeltakerne skal være medlem av Norges speiderforbund og ha betalt medlemskontingent.

Leirkontingenten betales innen 18. mai. Betalingen skal skje til nedenstående konto:

1. Skoger Speidergruppe
v/Kenneth Strømmen
Johan Bjerknesvei 9
3039 DRAMMEN

Bankkontonr.: 2310.20.19407

NB! Merk giroene tydelig med hva betalingen gjelder og speiderens navn.

Har du ikke mottatt denne informasjonen på e-post så gi meg beskjed snarest mulig.

Med speiderhilsen

Kenneth Strømmen
gruppeleder


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…