Til Rovere og alle speidere

Roverlaget har denne uka begynt med bygging av spisebord til kjøkkenteltet. Dette er under oppføring og alt er ikke skrudd sammen godt nok enda. Jeg ber folk som skulle stikke innom speiderhuset om og ikke prøvesitte eller røre konstruksjonen.

Til Roverlaget , håper det er noen som har tid til og møte opp på speiderhuset mandag 9 Juli ca1630 og utover slik at vi kan bli ferdig med spisebordet og få pakket det sammen til leiren. Gi meg beskjed på sms hvis du kan komme.

Mvh Daniel


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…