Troppsmøte 11 februar!

Da er det klart for klatrekveld i St. Halvard hallen i Lier. Oppmøte er klokka 1900&nbsp:på&nbsp:inne i St. Halvard hallen og vi er ferdige&nbsp:senest 2100. Vi har fått kun én instruktør, noe som tilsier at det er bare 12 stykker som kan få klatret dessverre. Vi trenger alikevel et par foreldre til å sikre på kvelden, så hvis noen vil være med er dette selvsagt greit. Vel møtt!

Det er et lite ekstra klatrerom ved siden av som kan brukes av de som ikke får mulighet til å klatre denne gangen. Beklager dette, men siden vi kun fikk én instruktør ble det bare 12 åpne plasser.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…