Småspeiderkonkurranse 2008!!!

Småspeiderkonkurransen nærmer seg mer stormskritt!
Håper alle småspeidere er klare for en knall-dag!

Småspeiderkonkurransen avholdes hvert år og er en konkurranse mellom alle småspeiderne i Nedre Buskerud krets. Det blir en oppgaveløype med 11 poster, hvor man kan få opptil 10 poeng på hver post. Tema på postene er stort sett ting som vi har vært innom i løpet av året, som 1.hjelp, kart og knuter.

Datoen er satt til søndag 25 mai. Frammøte kl. 11.00 og vi regner med å avslutte igjen rundt 15.00. Hvor det blir kommer det nærmere info om senere, men det antas å bli rundt Hagatjern et sted, i nærheten til hytta til 1.Mjøndalen.

Etter selve konkurransen blir det grilling, før det blir premieutdeling.

Ta med:
Pølser + tilbehør
Noe å sitte på
Klær etter været
Matpakke for de som evt vil spise noe før konkurransen begynner

Foreldre er hjertelig velkomne til å bli med denne dagen og følge gruppa rundt på postene om de vil det. Dette blir en kjempe-dag, som alle bør få med seg=)

Oppdatert info om sted blir lagt ut fortløpende på www.1skoger.org, så følg med!

Vel møtt!

Speiderhilsen Lederne


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…