Velkommen til Småspeiderkonkurranse

Her kommer endelig info om dagen! Husk å melde dere på ved å sende mail til Emilie.

Dato: søndag 25.mai 2008.
Tid: kl 10.30 ⤻ 15.30
Sted: speiderhytta til 1.Mjøndalen ved Grytjern på veien mellom Konnerud og Mjøndalen.
Småspeiderne er selv ansvarlige for å komme seg til og fra.

Alle småspeiderne har med en sekk med: litt mat til å spise før konkurransen starter, drikke, sittepute, klær etter vær og grillmat. Husk speiderskjerf. De som har speiderskjorte/speidergenser, har på den.

Er det noen som lurer på noe, er det bare å sende en mail eller ringe!

Da ses vi da=)


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…