Avslutning for troppen

Mandag 2.juni er det siste troppsmøtet før sommeren, så da skal det være en liten avslutning Denne gangen er det bading og griling på programmet.

Beklager veldig sen informasjon, men det var litt surr med hvem som skulle planlegge dette. Men det har lenge stått i kalenderen at det skal være bading denne gangen, og at det skulle komme mer info, så jeg håper at folk leter etter denne infoen i dag eller i morgen. Men spre ordet vidre til andre, slik at alle får det med seg!

Oppmøte: kl 19.00 på badestranden på Sota

Ta med:
– badetøy
– gillmat
– noe å drikke

Jeg tar med ketshup, sennep og noen engangsgriller, så slipper alle å ta med det.

Dette møtet kommer til å vare ca like lenge som et vanlig møte, altså i ca 2 timer.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…