PLANLEGGINGSTUR

Invitasjon til planleggingstur 20. – 22. Juni på Oppegård speiderhus. Oppmøte på fredag 20.6 kl. 1800, på Åskollen skole. Vi skal planlegge høsthalvåret og på lørdag tar vi en tur til fornøyelsesparken Tusenfryd!

Tid: 20. – 22. Juni
Sted: Oppegård speiderhus, Oppegård
Oppmøte: Fredag 20.6 kl. 1800, på Åskollen skole
Hjemkomst: Søndag 22.6 ca. kl. 1500
Penger: 310,- kr til inngangsbillett på Tusenfryd.

Ta med:
– Sovepose/underlag (det er ingen senger der)
– Badetøy
– Toalettsaker
– Skrivesaker/kalender
– Gode ideer!
– Bestikk/kopp/tallerken
– Brød og pålegg

Vi skal planlegge opplegget for både gruppe, enhetene og patruljene. Patruljesammensetningen til høsten må også gjennomgås. På lørdag tar vi en tur til fornøyelsesparken Tusenfryd. Vi spiser felles middag på lørdag.

Det er svært viktig at alle stiller på planleggingsturen, det gjelder både PEFFâ¤(TM)er og ledere. Alle må gi meg en tilbakemelding om de kan komme på tel. 32 80 10 96 /92 80 06 18 eller e-post.

Vel møtt !!!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…