Troppsbanner avlyses!

Desverre avlyses troppsbanneren pga veldig dårlig oppsluttning fra de andre speiderene.

Jeg har nå fått tilbakemelding fra begge patruljene: Ingen av peffene skal være med, og i hvertfall den ene patruljen var det ingen som ville være med. Siden det er så dårlig oppsluttning om turen har jeg og Daniel bestemt at vi avlyser turen . Når speiderene ikke gidder å være med på turen, så gidder ikke jeg og Daniel å bruke tiden vår på det heller. Vi må bare beklage for de som hadde lyst til å være med!
En oppfordring til dere som ville være med: Mas mer på de andre neste gang, slik at de også blir med.

Hilsen Helge


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…