Troppsbannerkonkurranse 12. til 14. september

Nå er det endelig på tide å ha vår årlige troppsbannerkonkurranse…

Nå er det endelig på tide å ha vår årlige troppsbannerkonkurranse. Det går ut på at våre to patruljer skal konkurrere mot hverandre i forskjellige speideraktiviteter, og vinneren får patruljenavnet på troppsbanneret vårt. Det blir som vanlig aktiviteter som orientering, teori og hemmelig oppgave. Altså blir det som en nokså vanlig tur, men med noen ekstra oppgaver å more seg med.

Vi skal være ved KFUK-hytta som ligger ved Tverken. Det blir soving inne den første natten, men den andre natten blir det ute i gapahuk. Så det kan lønne seg å ha med en varm sovepose og klær til å være ute i.

Det er viktig at begge patruljene stiller opp slik at vi kan holde konkurransen vår. Patruljene må ordne med kjøring selv, siden vi ikke har nok biler til alle.

Oppmøte: Åskollen skole, fredag kl 19.00
Påmelding: Meld dere på til patruljeføreren din, eventuelt til meg hvis du ikke har nummeret til dem (mitt nummer: 95119020, helge_90@hotmail.com)

Patruljeneførerene tar med:
Pressending
Stormkjøkken

Pakkeliste:
Sovepose/underlag
Gode sko
Regntøy
Varmt tøy / Klær for å være ute
30,- til felles middag
Brødmat/matpakker for 3-4 måltider
Lommelykt
Og ellers det du synes du burde ha med

mvh Helge


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…