Ny info Joti08 Nye Lokaler Kobbervik Gård

Vi har fått leie Husmorsalen på Kobbervik Gård på Hedensrud. Vi skal være sammen med 6.Drammen. Det vil bli chatting med andre speider over hele verden. Filmvisning, PS3 og Wii. De som har RockBand eller Singstar tar med dette. Andre sosiale aktiviteter ute og inne. Oppmøte: Lørdag kl 1000 på Kobbervikgård

Håper at så mange fra 1.Skoger kan bli med.
Vi har noen pcer som folk kan bruke hvis man ikke tar med PC selv

De som skal ha med egen PC må gi beskjed til Daniel på sms 93290480 slik at vi får laget plass til dere.

Pakkeliste:
Egen PC pluss kabler og annet tilbehør til Pcen (Husk egen strømpadde)
Tøfler/Innesko
Klær til ute/inne bruk
Sovepose/liggeunderlag
Brødmat og pålegg til 3-4 måltider
50kr til felles middag
Roverlaget stiller på fredag kl 1900 på Kobbervik Gård for riggin.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…