Planleggingstur til Kvernmoen i Halden 28-30 November 08

Da var det igjen tid for Planleggingstur. Denne gangen drar vi til Kvernmoen som ligger ca 3mil øst for Halden like ved svenske grensa.&nbsp: Kjørerturen varer i ca 2t…

http://www.sggn.no/index.php?page=kvernmoen2. Turen gjelder for Peffer, Asser, Ledere og Rovere

Avreise: Fredag 28november kl 1700 fra Åskollen Skole

Hjemkomst: Søndag utpå ettermiddagen

På denne turen skal vi lage halvårsplan for troppen, patruljene og roverlaget. Mulig det blir en tur til Sverige for litt shopping og evt tur til Badeland i Fredrikstad.

PakkeListe:
Sovepose
Klær for ute/inne bruk
Badebukse og håndkle (husk 105,- NOK til badeland)
Skrivesaker og kalendere
Tøfler
Bestikk og Tallerken
Gode ideér

Dette er den hittil viktigste turen i år siden vi skal sette opp planen for neste halvår. Vel møtt til en begivenhetsrik helg!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…