17.mai

17. mai, Norges grunnlovsdag. Vi heiser flagg og går i tog som i fjor. Antrekket skal være speiderskjorte og skjerf med mørk blå bukse. Hvis man ikke har speiderskjorte går det greit uten, men har man skal den brukes. Mangler man skjerf også så si ifra så kan jeg ta med noen jeg har i reserve.

 

Program 2009
0745 – Oppmøte på speiderhuset i speiderskjorte/skjerf

0800 – Flaggheis på Åskollen skole
0845 – Speidergudstjeneste i Strømsø kirke
0930 – Avmarsj fra Strmsø kirke mot Marienlyst
1000 – Barnetoget starter fra Marienlyst
Vel møtt!

  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…