Planleggingstur 12-14 juni

 

Nå har dere mulighet til å bestemme hva dere skal holde på med i speidern! Det er igjen klart for å se på hva vi skal til neste høst og i god 1. Skoger stil tar vi en tur i samme slengen. Denne gangen er turen åpen for alle, og vi skal til Drammen Motorbåt Forening’s hytte ved Drammensfjorden (odden i Hurum). Hytta ligger helt nede ved vannet, så hvis man ønsker å bade er dette fullt mulig.

Det er derimot noe helt annet vi skal på lørdag- nemlig Tusenfryd! Vi tar et avbrekk fra planleggingen og tar turen til Tusenfryd på lørdag og returnerer på ettermiddagen til hytta for mer planlegging og en bedre middag.

BINDENDE PÅMELDING INNEN ONSDAG 10 JUNI !

Pakkeliste:

 • Sovepose/liggeunderlag
 • Badetøy
 • Toalettsaker (det vanlige med tannbørste etc.)
 • Kopp/asjett/bestikk
 • Lommelykt
 • Gode sko for lørdagens utflukt
 • Skrivesaker/kalender for høsten 2009
 • Ekstra skift
 • Brødmat til 2x frokost 
 • 200,- NOK (dekker deler av inngang til Tusenfryd) (Gruppa dekker resten + middag)

Avreise/hjemkomst:

 • Avreise: Åskollen skole – kl 1800, fredag 12 juni
 • Hjemkomst: Åskollen skole – kl 1700, søndag 14 juni

Påmelding:

 • Påmelding skjer til tlf 90512410 eller e-post post@1skoger.org senest onsdag 10 juni

 


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…