Leir 2009 – Åndalsnes

Da er det snart leir, men aller først må man pakke både sekk og utstyr! Liggeunderlag og eventuell stol mm skal leveres inn torsdag 25 juni klokka 1900 på speiderhuset. Det er nemlig ikke plass på bussen vi skal kjøre med for slikt «ekstrautstyr». Hvis det ikke leveres på forhånd så vil det ikke bli tatt med på leiren.

Oppmøte og avreise er 0430 på Rutebilstasjonen Strømsø, fredag 3 juli. Merk tiden – og dagen! Reiseruta kan ses her, bortsett fra at vi kommer til å bruke noen timer ekstra. Ta derfor med niste!

Pakkeliste og Helsekort

Helsekortet skal fylles ut og enten returneres på e-post eller tas med ved avreise. Ved avreise SKAL speiderskjorte og skjerf benyttes.

Leir ABC og masse annen informasjon finner dere her.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…