Til alle SMÅSPEIDERE!

På grunn av mangel på ledere har vi desverre ingen som kan ha småspeiderne utover.
Vi håper derfor på at det kunne vært noen foreldre eller bekjente som kunne hatt småspeider møtene. Det er sikkert mulighet for å skaffe speidere som kan bidra til å ha møtene, men vi trenger en som er der som leder og passer på.
Hvis noen kunne tenke seg å hjelpe til med dette kan man ringe til Kjetil Bakken på tlf. 95966688

Småspeiderne får egne møter fra 1800 til 1900 på mandager.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…