Oruphøj DK-2010

 Velkommen på leir! I år skal vi ta turen til Danmark, nærmere bestemt et leirsted i nærheten av København ved navn Oruphøj Lejrcenter. Les mer for påmelding og videre info.

 

Oruphøj DK-2010

 

TRANSPORT AVGJØRES ETTER AT ALLE SOM SKAL VÆRE MED HAR MELDT SEG PÅ – GI BESKJED NÅ! Vi trenger ikke ha med hverken telt eller kokesaker siden dette står til disposisjon dit vi kommer – kun personlig bagasje altså! Transporten blir avklart nærmere avreise. Leiren er satt opp fra 30 juli til 8 august – dette kommer noe ann på transporten, men er veiledende datoer så langt.

Påmelding skjer ved å gi beskjed til Audun om at man skal være med og betale inn første delbetaling av leirkontigenten innen 19 april. Leiren koster 1600,- NOK og første delbetaling er på 1000,- NOK. I tillegg kommer eventuelt noe reisekostnader, men foreldrelaget har sagt seg villige til å dekke store deler av dette. Innbetaling skal skje til konto 2310.20.19407, og merk betalingen «Leir 2010: » og speiderens navn slik at vi kan verifisere påmeldingen.

Leiren er ikke så stor (ca 30 deltagere), men har nok aktiviteter uansett – her finner du det foreløpige programmet! Vi skal være på Oruphøj sammen med vår vennskapstropp Kong Skjold fra Holbæk.


Oruphøj Lejrcenter

Har dere spørsmål angående leiren er det bare å kontakte Audun på mail eller telefon (post@1skoger.org / 905 12 410).

Alt av pakkelister etc kommer nærmere leiren, men husk å bestille opp ny speiderskjorte og skjerf hvis du ikke har dette enda…

Speidere:
Kamilla
Tilde
Tine-Anette
Kristin
Andrea
Marthe
Per Magnus

Rovere:
Morten
Jostein
Fredrik
Jens

Ledere:
Audun
Kenneth

De grønne er bekreftet betalt…


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…