Oruphøj DK-2010: Betaling og transport

Det er på tide med siste delbetaling for leiren i sommer. Transporten er også på plass og det blir busskjøring fra Oslo til København og tog et lite stykke for å komme helt frem.

Siste delbetaling skal være på plass innen 21 juni!

Les mer for hvem som skal betale hvor mye…

Transporten blir med GoByBus og avreise blir fredag 30 juli klokken 21:45 fra Bussterminalen i Oslo. Bussen venter ikke, så her må man være tidsnok ute. All bagasje vil bli kjørt av Troppsleder ned til leiren i henger. Vi er da fremme klokken 06:15 i Kølbenhavn og kaster oss på et tog videre.

Vi er hjemme igjen klokken 22:05 ved Bussterminalen i Oslo den 8 august.

Betaling:
Morten Østergaard Bakken (600,-)
Kamilla Bråthen (600,-)
Audun Frøysland (600,-)
Kristin Sørsdal Jonassen (600,-)
Marthe Koksvik (600,-)
Tine-Anette Lund (600,-)
Jostein Prytz (600,-)
Tilde Snoterud (600,-)
Kenneth Strømmen (600,-)
Jens Holm (1600,-)
Andrea Westgaard (1600,-)
Fredrik Steiner (1600,-)
Per Magnus Lie (1600,-)

Disse må betale det utestående til konto 2310.20.19407 innen 20 juni. Merk betalingen med speiderns navn. De som nå skal betale 1600,- har vi ikke registrert noen betaling på i første omgang som betyr at alt må betales denne gangen. De som står oppført med kun 600,- har allerede betalt de første 1000,- tidligere.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…