Oruphøj DK-2010: Siste info!

Da nærmer det seg avreise og her er pakkelisten for de som skal på leir.

VIKTIG: ALLE SKAL HA MED SPEIDERSKJORTE OG SKJERF PÅ LEIR!

PROGRAM 30.07.2010
Levere ferdig pakket sekk: 15:00 på Speiderhuset
Avreise: 21:30 fra Bussterminalen i Oslo
Hjemkomst: 22:00 ved Bussterminalen i Oslo

Siden vi skal kjøre fellesbuss ned til København har vi ikke mulighet til å ta med speidersekken på bussen. Den skal leveres på forhånd på Åskollen skole (klokken 15:00) den 30.07 slik at den kan pakkes i hengeren som skal kjøres ned til leirområdet.

Trykk på les mer for å se hva som skal pakkes hvor og hva dere MÅ ha med…

 

Pakkeliste for håndbagasje (som skal med på buss):

 • Drikkeflaske
 • Nattmat/frokost
 • Pute for de som ønsker det
 • Eventuelle ting for å få tiden til å gå

Alt av mat og andre avgifter er betalt via leirkontigenten. Lommepenger er derfor bare nødvendig for drikke/snop/suvenirer etc. + eventuelle penger til bruk inne på Tivoli i København. Norske kroner er ikke brukelige, og vi vil ikke få mulighet til å veksle der nede. Husk også at ikke alle steder i Danmrak tar Visa (kun Dankort og kontanter).

Pakkeliste for speidersekken (som skal sendes ned til leirstedet direkte):

 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Toalettsaker
 • Håndkle
 • Solkrem, solbriller
 • Myggmiddel
 • Tallerken, kopp, spisebestikk
 • Kniv
 • Lommelykt
 • Kompass
 • Skift for en uke på leir
  • T-skjorte, shorts, genser, sokker etc. etc.
 • Regntøy
 • Gode sko, det blir litt gåing
 • Badetøy
 • Fotoapparat
 • Leirbålskappe
 • Enkeltmannspakke
 • Sykkelhjelm

På kropp ved avreise:

 • Speiderskjorte, skjerf

Alle må pakke i sekk denne gangen – og husk sykkelhjelm – ellers må dere gå rundt der nede.

Spørsmål? Ring 905 12 410!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…