Oruphøj DK-2010: Dag 1

Etter at vi fikk lastet opp hengeren med personlig bagasje tidlig på fredag satte vi kursen for Danmark klokken 2145 fra Oslo. Ferden gikk med buss for de fleste, mens Troppsleder kjørte bil og henger i et litt ujevnt tempo ned mot sydligere strøk.

Vel fremme i København kunne man fortelle fra busstturen at dette var noe av det værste de hadde opplevd noensinne. Ferden gikk så videre til Hvalsø fra København med tog. Etter litt sightseeing på opptil flere togstasjoner endte speiderne opp på Hvalsø og de siste kilometerne til leiren ble foretatt i privat drosje (les Troppsleders bil). Danskene fra Kong Skjold som vi møtte på stasjonen gikk derimot de siste kilometerne.

Dagen har ellers blitt brukt til å lære navn og prøve å forstå dansk (utfordring for mange), men heldigvis sliter også noen av danskene med vår norsk også. Vi har også satt opp telte og bygget leir.

Det blir tidlig kvelden på de fleste i dag siden forrige natt ikke ga mye søvn.

Kong Skjold har et fotoalbum på http://picasaweb.google.dk/kong.skjold/SommerlejrForTroppen2010?authkey=Gv1sRgCPD8sqXxwsvK5QE#slideshow/5499593906456948722 som kan anbefales!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…