Oruphøj DK-2010: Dag 2

Etter en god natts søvn var faktisk alle oppe før flaggheis klokken 0800 – i alle fall de norske.

Morgenmad ble inntatt og speiderne ble så sendt ut på en liten rundløype med diverse oppgaver. De blandede patruljene greide seg bra og siden ting som oftest tar litt lenger tid enn først antatt fortsatte rundløypa etter lunsj. Til middag var det laks – som falt i smak (hos de fleste).

Siden vi skal sykle til togstasjonen i morgen har vi også hentet sykler i Holbæk og sjekket at disse hadde både riktig høyde og bremser som fungerer.

Kvelden har blitt brukt til lek og fanteri – og et lite leirbål til slutt…

I morgen skal vi på Tivoli i København! 🙂


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…