Oruphøj DK-2010: Dag 3

Tidlig opp og sent i seng! Vi har hatt en lang dag i København, men det var verdt det.

Vi dro tidlig fra leieren på sykkel til jernbanestasjonen hvor vi tok tog videre til København. Vel fremme i København bar det ut på kanalsafari hvor vi fikk høre litt om de forskjellige stedene vi kjørte forbi og litt andre skrøner fra guiden. Vi for så en tur opp i et tårn i byen – et tårn uten trappetrinn!

Lunsj for lederne ble inntatt i Kongens have (medbrakt), mens speiderne styrte innom nærmeste McDonalds for en etterlengtet bit med junk mat. Klokken 16:00 gikk vi inn i Tivoli hvor vi ikke var ferdige før midnatt. Det var mye sjov der!! 🙂

Nattoget gikk hjem i sted og det er nuh klart for soveposen. God natt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…