Oruphøj DK-2010: Dag 4

Siden vi kom oss relativt sent i seng dagen før (rundt 02:00) stod vi ikke opp før 09:00 og fikk i oss en sen frokost og flaggheis.

Frem til lunsj spilte vi noen runder med Stratego, noe som var svært gøy for de fleste siden dette var ganske nytt for oss i 1. Skoger.

Etter at lunsjen var fortært prøvde vi å skyte med pil og bue, med varierende hell – men alikevel moro! Tiden gikk også med til å prøve en ny variant av fotball – med rugby ball og egne avgrensede områder for hver enkelt spiller.

Til aftensmat var det wok på menyen, men det minte mer om kylling i karri… Uansett var middagen god og det var nesten ingen rester igjen. Vel mette hadde man fri frem til klokken 22:00 da vi tok en liten spasertur i den mørke skogen. Noen ble skremt – andre ble slitne… Etter endt tur samlet vi oss rundt leirbålet og fikk prøve oss på å steke pannekaker på bål og det var også meningen at vi skulle lage popcorn på bålet. Dessverre fungerer aluminiumskjeler og varme glør dårlig sammen, så popcorn ble det dårlig med 😉

I  morgen skal vi til Lejre, 10 km unna- på sykkel!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…