Oruphøj DK-2010: Siste innlegg

Søndag kom med regn og tårer…

Etter at en bedre frokost var inntatt og alt personlig utstyr var pakket sammen var det klart for avreise. De som tidligere hadde mast om å få dra hjem i løpet av leiren ville nå absolutt ikke dra og det manglet ikke på klemmer og snufsing da nordmænderne forlot Skjoldborgen for siste gang (denne gangen).

Morten var så «heldig» å få kjøre med troppsleder, mens resten tok fatt på tog til København for deretter å hoppe på bussen tilbake til Oslo. Ryktene skal ha det til at bussturen hjem var bedre enn den de hadde ned… Kjøreturen foregikk uten de store høydepunktene, men føret var ikke bra siden det regnet gjennom hele Danmark og store deler av Sverige.

Vel hjemme vil jeg tro alle var enige om at det hadde vært en bra leir!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…