Velkommen til Årsfest 2010

1. Skoger Speidergruppe har den glede av å innby speidere, foreldre og besteforeldre til årsfest. Årsfesten avholdes onsdag den 8. desember kl. 18.00 på Varden (Svelvikveien 112).

Det vil bli årskavalkade og (forhåpentligvis) underholdning fra speiderne. Foreldrelaget vil arrangere lotteri. Det vil bli servert kaker og kaffe, samt brus til speiderne. Det blir også opptak av nye speidere.

 

Speiderne må møte 17:30.

 

Husk korrekt speiderdrakt!

Vel møtt !!!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…