Tur til Kvernmoen i januar

Da er det duket for årets første tur – og ferden går til Leirstedet Kvernmoen utenfor Halden. Planen for helgen vil være å sette opp en oversikt over turer og møter for 2011, diskutere oppussing av speiderhuset, planlegge leir, se på ledersituasjonen, en liten tur til Sverige og ikke minst – ha det sosialt.

Alle speidere, rovere og ledere oppfordres til å stille – dette er kanskje årets viktigste tur!

Gi beskjed til Audun om du skal være med eller ikke – 905 12 410.

Les mer for pakkeliste og tidspunkter…

 • Oppmøte på Åskollen skole klokken 18:00 på fredag 14 januar 2011.
 • Vi regner med å være hjemme i 1500 tiden på søndag 16 januar.
 • Pakkeliste:
  • Sovepose
  • Kalender, skrivesaker, notatblokk etc.
  • Varmt tøy til å være ute i snøen med
  • Innesko/tykke sokker
  • Badetøy (kanskje vi prøver isbading!)
  • Mat: Frokost/lunsj må speidern selv ordne – middag ordner gruppa
  • Ellers det man måtte ha for en helg på hytta

 

Vel møtt!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…