Tur til KFUK hytta

Vi drar på tur igjen! Nå skal vi tilbake til KFUK sin hytte ved Tverken. Oppmøte er på parkeringsplassen ved Landfalltjern klokken 18.00 på fredag 11 november. Vi regner med å være tilbake for henting fra parkeringsplassen klokka 14.00 (i utgangspunktet). Planen for helga er bl.a. klatring og sosiale aktiviteter + noe hemmelig 😉

Les mer for pakkeliste!

Pakkeliste (pakk i sekk):

+ Speiderskjorte/skjerf
+ Sovepose/liggeunderlag
+ Varme klær til å være ute i
+ Gode utesko (ikke sommersko!)
+ Lommelykt
+ Frokost/lunsj lørdag og søndag
+ Drikke / snop etc.
+ Middag fikser lederne


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…