Informasjonsmøte

Er du nysgjerrig på hva speiderne driver med? Vi innbyr alle som vil vite mer til et informasjonsmøte om speidergruppa for Åskollen og omegn. Dato for informasjonsmøte er 4 september klokken 19.00.

Oppmøte er på speiderhuset vårt nedenfor Åskollen skole. Den enkleste måten å komme dit på er ved å parkere på Åskollen skole (hvis man bruker bil) og følge gang og sykkelveien på venstre side av flaggstanga på skolen bort/ned til speiderhuset.

Gamle speidere er også selvfølgelig velkomne!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…