Siste nytt om JOTI

Som dere sikkert vet så skal vi ha JOTI denne helga, og opplegget er som følger:

Fredag: Roverne/troppen kommer fra klokken 18:00 på fredag for å starte aktivitene og gjøre klart for flokken som kommer på lørdag. Mat ordnes av den enkelte.
Lørdag: Flokken kommer på besøk mellom 16:00 og 20:00. Lederne fikser middag på lørdag.
Søndag: Vi rydder og lukker speiderhuset klokka 12:00.

Det er blitt lovet nett-tilgang, så da burde alt være klart for en helg uten søvn!

Ta også en titt her: pakkeliste og her: generell info


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…