Tilbake igjen!

Da har man fått på plass nettsiden igjen – endelig. Dessverre så er det fortsatt noe snålt med kalenderen, så den vil vi ikke få på plass før i februar.

Ønsker alle en fortsatt riktig god jul og et godt nytt år. Flokken starter opp igjen i januar, mer informasjon vil bli lagt ut / sendt ut om ikke så lenge.

Audun kommer til å være borte i januar (følg med her hva som skjer: http://www.turn.to/tuktuk), så møtene vil bli holdt av Daniel, Morten eller noen av de andre speiderne våre.

 

Vel møtt i 2013!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…