Småspeiderkonkuranse: Påmelding

Da er det endelig klart for påmelding til småspeiderkonkuransen 21 april 2013. Her finner dere den offisielle innbydelsen. Send en mail til post@1skoger.org om dere vil være med, eller en sms til Audun.

Speiderne skal stille i speideruniform (speiderskjorte skjerf for de som har fått dette nå). Oppmøte blir direkte på Landfalltjern klokken 10.00 (slik at vi får samlet alle får det hele braker løs),  hvor det kommer til å være mye folk – så det kan være lurt å kjøre sammen opp. Det vil bli muligheter for grilling mellom konkuransen og premieutdelingen.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…