Plan for 17 mai

17 mai er dagen for is i store mengder, russ på tur – og speidertog! Vi starter dagen med å heise flagg på Åskollen skole før ferden går videre ned til Drammen sentrum for å gå i 17 mai tog.

0730   Oppmøte på speiderhuset
0800   Flaggheis på skolen
1000   Speidertoget har avmarsj fra Marienlyst (møt opp 0945)

Speiderne vil stille opp på langsiden av Marienlyst stadion, mot Bragernes (ikke på plenen der skolene står).

Husk speiderskjorte, skjerf og mørke bukser (kortbukse hvis man er skikkelig dristig).


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…