Tur for småspeiderne

Vi tar bena fatt og drar på tur!

Litt inn i Drammensmarka ligger det en hytte som vi har god erfaring med, KFUK hytta innenfor Tverken.

Oppmøte på Landfalltjern, fredag 20 september klokken 18.00.
Retur fra Landfalltjern lørdag 21 klokken 14.00.

Ta med:

 • Sovepose/liggeunderlag
 • Klær for å være ute på høsten (ullundertøy/stilongs/tykke sokker/gode sko)
 • Toalettsaker
 • Drikke for helga (det er vann tilgjengelig på hytta)
 • Frokost/lunsj på lørdag (kveldsmat/middag på fredag ordner lederne)
 • Kopp/tallerken/bestikk
 • Lommelykt
 • Kniv

Pakk i sekk, det blir et par kilometer å gå.

Det vil bli mulighet for å ligge ute i telt for de som vil det.

Gi beskjed til Audun om hvem som skal være med.


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…