Troppstur: KFUK hytta

Vi er klare for et par dager til «fjells» på KFUK hytta like innenfor Tverken i Drammensmarka. Vi samles på parkeringsplassen ved Landfalltjern klokka 11.00 på lørdag 29. november og setter kursen til fots innover grusveiene. Vi regner med å være tilbake for henting fra parkeringsplassen klokka 14.00 (i utgangspunktet). Planen for helga er bl.a. å prøve det vi har lært i løpet av høsten i praksis. Det blir sosiale aktiviteter + fysiske utfordringer!

Pakkeliste (pakk i sekk):

+ Speiderskjorte/skjerf
+ Sovepose/liggeunderlag
+ Varme klær til å være ute i
+ Gode utesko (ikke sommersko!)
+ Lommelykt
+ Frokost/lunsj lørdag og søndag
+ Drikke / snop etc.
+ Middag fikser lederne

Husk at man skal bære det man har med seg, så lurt å ikke pakke med alt for mye. Gåturen tar en times tid, men det er ikke så lange strekningen.

Gi beskjed om man kommer eller ikke. Er det utfordringer med tanke på tidspunktene, si for all del i fra så ser vi om det er mulig å få til noe.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…