Aktivitetene for 2014 er ferdig!

Da var høstens aktiviteter over for denne gang. Vi har gjort mye rart, og vi skal nå sette oss ned og evaluere opplegget og gjennomføring av høstens møter og aktiviteter. Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan bli bedre til neste år!

2015 blir et interessant år med leir på Vestlandet, mer ansvar for speiderne og renovering innvendig på speiderhuset. Terminlista vil være klar rett over nyttår, og den vil bli lagt ut på hjemmesiden vår slik at alle kan følge med på hva som skjer fremover.

Da vil vi ønske en riktig god (før)jul og så møtes vi igjen på nyåret med nytt mot.

1. Skoger – frem og opp!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…