Velkommen til oss på åpen dag!

Vi i 1. Skoger gleder oss veldig til åpen dag (kveld) på speiderhuset vårt 24 september klokken 18.00. Alle alderstrinn er velkomne, og det blir spennende å se hvor mange som tar turen!

Det er åpent for alle elever ved Åskollen, Brandenga, Tangen, Skoger, Sande og Kjeldås (+ eventuelt andre i nærheten). På den åpne dagen så vil man kunne få muligheten til å være med på speideraktiviteter og se hvordan vi driver speiding og hva dette egentlig er for noe. Foreldre/foresatte oppfordres til å være med for å få informasjon om speideren, og kanskje bli interessert i å være med selv også!

Vi skal ha uteaktiviteter, så husk utetøy!

Bli med 24 september klokken 18.00 på speiderhuset vårt. Husk parkering på Åskollen skole for de som kommer med bil.

Melde deg inn? Søk om medlemskap her!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…