Siste dugnad for i år

Vil minne om dugnad på Norgips førstkommende lørdag. Vi satser på å starte opp rundt 11.00 og skal være ferdige før 17.00. Det blir selvsagt noen pauser underveis og muligheter for å tørrprate litt som vanlig. Lunsj inkludert.

For de som stiller opp vil halvparten av summen som jobbes inn gå til å dekke deres (speiderens) leirkontigent for leiren i 2016. Gi beskjed til Audun hvis man kan stille. Dette blir forøvrig siste dugnad på Norgips siden bygget som det skal ryddes ut av skal rives…


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…