Ut på tur: Troppsbanner

Da er det endelig klart for tur igjen og det blir troppsbanner like greit den 20 til 22 november. Vi skal inn til ei hytte som ligger litt innenfor Eiksetra denne gangen – og vi skal nok ligge inne.

Oppmøte blir på Eiksetra klokken 19.00 på fredag, og vi forventer å være tilbake på samme plassen klokka 15.00 på søndag.

Helga blir satt av til mange artige utfordringer for speiderne, så vi håper flest mulig vil være med.

Alle må pakke i sekk, og det er viktig at man pakker med seg varmt tøy, stor/varm sovepose, gode sko (som kan brukes i vått terreng) og gjerne et skifte for våte ben. Dette er selvsagt i tillegg til hansker/lue og annet turtøy som man må få med seg på denne tiden av året. Se gjerne pakkelistene våre for tips. 

Angi navn på speider og om man skal være med eller ikke via vår Doodle her: http://doodle.com/poll/xtiaixmxp2zhkcar. Det er viktig at alle gir beskjed her slik at vi får planlagt riktig mengde med mat etc.

Ta kontakt om noe er uklart.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…