Fakkeltog, grøtfest og årsfest

Denne informasjon gjelder alle speidere i beverkolonien, flokken, troppen og roverlaget!

Vi vil bare minne om fakkeltog og grøtfest førstkommende tirsdag (1 desember). Oppmøte er klokken 18.00 rett foran Bragernes kirke. Vi får utdelt fakler og går ZikZak’en opp til Spiraltoppen. På Spiraltoppen blir det tradisjon tro grøtfest, og muligens blir det til at vi sender opp varmluftsballonger slik som tidligere. Dette er et arrangementet i regi an Nedre Buskerud Krets, så her blir det mange flere speidere med. Informasjon fra kretsen ligger her: http://nedrebuskerud.no/arrangementer/grotfest/. Vi er ferdige på Spiralen klokka 20.00, så speiderne kan hentes der – eller bli med ned igjen til kirken.

Vi innbyr også til Årsfest for alle speidere med foreldre i desember. Det har kommet forespørsel om å flytte årsfesten en uke – så her trenger vi tilbakemelding fra dere hvilken dag det passer best. Vennligst svar her: http://doodle.com/poll/r37dxtmpgx5mra9w på hvilke datoer som passer. Hva er egentlig «årsfest»? Det er kort og godt en avslutning for alle speidere og foreldre hvor vi samles for å ha det hyggelig, spise litt kake og se litt hva som har skjedd i løpet av året som har gått. I den forbindelse hadde det vært veldig hyggelig om noen kunne tenke seg å bake noe, si gjerne ifra! Uttrykksikonet smile

Så, håper speiderne kommer førstkommende tirsdag (foreldre kan selvsagt være med)! Gi også tilbakemelding om hvilken dag det eventuelt passer med Årsfest.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…