Troppstur til KFUM hytta i Aron

Lenge siden sist, men nå skal vi besøke hytta til KFUM i Drammen, nærmere bestemt midt oppe i Aronsløypa (nesten i alle fall).

Oppmøte ved Aron skisenter klokken 09.30 på lørdag 20 februar. Vi er tilbake på samme plassen klokka 14.00 på søndag. Vi kjører heis opp denne gangen!

Vi skal ligge inne, men det er viktig å ta med varme klær til å være ute – det kan bli ganske kaldt den helgen. Pakkeliste finner man her: PAKKELISTE. Forøvrig er pakkelisten villedende og man trenger helt sikkert ikke solkrem, sangbok og fotposer (avhengig av vær selvsagt). Kamera er derimot alltid morsomt. Selv om vi skal ligge inne anbefales det at man tar med liggeunderlag.

Husk mat til kvelds/frokost, middag ordner vi. Ryktene skal ha det til at det blir gryterett med ris denne helga.

 

Egenandel: 50,- til å dekke hytteleie og middagsmat. Betales enten via vipps (90512410) eller på lørdag ved oppmøte.

Gi beskjed innen onsdag om man skal være med eller ikke.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…