Plan for 17 mai

17 mai er rett rundt hjørnet, og her følger dagens plan:

 • 07:45 – Oppmøte for flaggheis på speiderhuset (vi heiser flagget på Åskollen skole 08:00)
 • 09:45 – Oppmøte på Marienlyst stadion for speidertoget (som går først i barnetoget i Drammen 10:00)
 • 11:ish kommer vi frem til Drammen Park, hvor speiderne er ferdig med speideraktivitene for dagen.

Husk speiderskjorte og skjerf. Har du ikke skjorte/skjerf? Da ordner vi noe.

Gi meg gjerne tilbakemelding om speideren skal være med på noe eller alt den 17. mai.


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…