Troppstur i Finnemarka

Troppstur 27-29 mai. Planen var å ta turen til vestlandet, men det får vi ha til gode. Det blir istedenfor en tur i Finnemarka. Det blir litt trasking denne helga, så det er ekstremt viktig at speideren klarer å bære det man har med seg. Ikke pakk alt for mye ekstra med andre ord! Brus og annet ferdigblandet anbefales ikke altså…

Oppmøte på Landfalltjern 18.00. Ha på gode sko og klær etter værforholdene. Det blir soving ute, så husk liggeunderlag. Stikkord for helga er huler, kano, zipline, badebukse og såre føtter…

Middag på lørdag ordner lederne, brødmat for resten av helgen må speiderne selv besørge.

Speiderne må hentes på tømmerplassen nedenfor Solvang i Lier på søndag klokken 15.00. (https://goo.gl/maps/hsuPYrJccpp)

Ellers er pakkelista som vanlig for en tur i skogen på sommeren. (http://www.1skoger.org/index.php/pakkelister)

Det er bindende påmelding innen tirsdag 24 mai. Egenandel 50,- som betales ved oppmøte fredag eller vippses over til 905 12 410 (husk å nevne navn på speideren).


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…