Oppstart Småspeidere

Da har småspeiderne hatt første møte for sesongen, og grovplan er laget for 1. halvår.

Foreløpig er vi en liten gjeng, så vi har plass til fler fra 1. til 4. klasse som er klar for utendørsaktiviteter.

Tidligere har vi stort sett hatt oppmøte på speiderhuset, men planen for sesongen 16/17 er å ta gruppa utendørs og anlegge en base i Nordbykollen.

Fremmøtested for småspeiderne fremover blir derfor parkeringsplassen øverst i Brønnbakken. Herfra er det avmarsj hver torsdag kl17:30 til basen vi skal etablere i løpet av de første møtene.

Meld dere inn i 1.Skoger speidergruppe på Facebook og følg med på beskjeder og endringer som måtte bli publisert der.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…