Troppstur til Øksnevann

Turen går til Øksnevann i Røysjømarka 9 til 11 september. Vi skal ligge ute i telt/gapahuk i nærheten av Øksnevann – ikke langt fra Røysjø.

Oppmøte: 18.00. Patrulje Rev møtes ved parkeringa for Røysjø, mens patrulje Bjørn møtes på Vestfold sia, i nærheten av Norgips. Deretter går patruljene hver for seg inn til Øksnevann hvor de slår felles leir for helgen.

Retur: Vi prøver å være tilbake ved utgangspunktet til klokken 14.00 på søndag.

 

Pakk i sekk som kan bæres, og pakk for en høst-tur. Husk litt varmt tøy da det kan bli kjølig om morgenen/kvelden. Lederne ordner telt og gapahuk. Husk klesskift i tilfelle dårlig vær.

Mat: Ta med frokost/lunsj. Middag på lørdag ordner lederne. 30 kroner per person som kan vippses eller betales ved avreise.

 

Patruljene vil gå igjennom dette i detalj på speidermøtet torsdag 8 september.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…