Troppsbanner: Løken

Troppen skal på tur igjen!

Neste tur er 4 til 6 november – og denne gangen (som i fjor) skal vi til Løken. Løken er et lite vann innenfor Eiksetra, og dette er kjent terreng for de fleste som har vært med oss en stund. Oppmøte blir på Eiksetra klokken 19.00 på fredag, og vi forventer å være tilbake på samme plassen klokka 15.00 på søndag.

Vi satser på at patruljene ligger ute i finværet, telt ordner lederne. NB: Det begynner å komme snø i «høyden», så om dette skaper utfordringer for soving ute ordner vi dette da det er en hytte tilgjengelig i nærheten. Om ingen annen beskjed blir gitt så behøver man ikke ski denne gangen.

Helga blir satt av til mange artige utfordringer for speiderne, så vi håper flest mulig vil være med.

Alle må pakke i sekk (som passer og er i ordentlig stand), og det er viktig at man pakker med seg varmt tøy, stor/varm sovepose, gode sko (som kan brukes i vått terreng) og gjerne et skifte for våte ben. Dette er selvsagt i tillegg til hansker/lue og annet turtøy som man må få med seg på denne tiden av året. Se gjerne pakkelistene våre for tips.

Mat: Alle er ansvarlige for sin egen mat gjennom helgen. Middag arrangeres av lederne.

Påmelding: Påmelding skjer ved betaling av deltageravgift på 50,- (dekker middag og noe utstyr) via Vipps eller bankoverføring. Helst innen onsdag 2 november.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…