Kaldt? Bestill Ullmax nå!

Kaldt om dagen? 1. Skoger har i mange år samarbeidet med Ullmax om levering av gode klesprodukter for å holde speiderne (og resten av familien) varm. Ved å kjøpe Ullmax produkter via gruppa så tjener vi 30% av salget, noe som er svært hyggelig for videre drift av gruppa.

 

Vi er fullt klar over at dette er en form for dugnad, men her får man produkter som varmer istedenfor julenek, loddalg, kakesalg, dopapir etc. Vi er opptatt av nytteffekten, og Ullmax er noe vi kan gå god for. Gruppeleder sverger til Ullmax når det blir kaldt, og sutrer sjelden!

Det som er viktig er at man ikke bestiller direkte på hjemmesiden, men sender en oversikt til meg over hva man vil ha (produktnummer) og antall, så kjører jeg bestilling 1 desember. Ullmax leverer ganske kjapt, så i løpet av en ukes tid vil dere få utlevert produktene, og betaler for produktene da. Ta turen over til http://www.ullmax.no/?ClubID=2591 og se på utvalget! Husk å notere ned det dere vil ha og sende det over til post@1skoger.org (eller PM på facebook) før 1 desember så ordner jeg resten. Del denne gjerne med venner og bekjente!

Husk: Hvis man bestiller direkte i nettbutikk MÅ man bruke linken under for at vi skal få tilskudd (15%), ellers får vi ingenting. Mest får vi tilbake ved bestilling via gruppeleder.

 

Ønsker dere alle en god og varm vinter!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…