Innbydelse til Årsfest!

Vi innbyr til Årsfest/Juleavslutning for alle speidere med familie 8 desember klokken 18.00 til 20.00. Vi holder årsfest på speiderhuset nedenfor Åskollen skole. Det er kort og godt en avslutning for alle speidere og foreldre hvor vi samles for å ha det hyggelig, spise litt kake og se litt hva som har skjedd i løpet av året som har gått. De som har begynt i år skal «offisielt» tas opp i speideren denne dagen og det blir utdeling av noen ferdighetsmerker til små og store speidere. I denne forbindelse hadde det vært veldig hyggelig om noen kunne tenke seg å bake noe, si gjerne ifra!

Ledere og patruljeførere må stille 17.30.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…