Leir 2017: Landsleir i Bodø!

«Nord 2017» er en landsleir for Norges speiderforbund og deres mange speidervenner 1.–8. juli 2017 i Bodø. Det blir en intens leir med lys døgnet rundt, korte avstander, leirbålskos og heftige opplevelser!

1. Skoger har bestemt seg for å være med på denne leiren og det anbefales for alle som er i troppen 5 klasse+ å benytte sjangsen til å være med på denne unike sjangsen til å dra på leir – så langt nord. Les mer for informasjon om leir og ikke minst PÅMELDING!

Er du klar for en helt vill leir?

 

Nøkkelinfo:

Når: 1 til 8 juli (+ transport)

Hvor: Bodø, nord for polarsirkelen

Hvem: Alle speidere og ledere i troppen og over

Transport: Tog

Kontigent: 2600,- + transport (1200,-)

 

Bodø ligger nord for polarsirkelen, der hvor sola ikke går ned om sommeren. Det blir en intens døgnåpen leir med lys døgnet rundt, korte avstander, leirbålskos og heftige opplevelser!

Program

Hva er vel en landsleir uten et program, en haik og leirbål det blir snakket om på veien hjem fra leiren? Med midnattssola i tankene skal hele døgnet utnyttes og gi plass til enda mer speiding og spennende aktiviteter. Alt av aktiviteter, og haiken, vil foregå i patruljer. Ved gruppas påmelding til leiren, som skal skje i januar 2017, setter patruljene opp hvor ville aktiviteter de ønsker seg, og hva slags haik de helst vil ha. Patruljene kan velge mellom programkategoriene «litt vilt», «vilt» og «helt vilt». Alle speidere får også delta på en midnattsøkt, og dagen etter får man en hvileøkt. Markedsdag blir det også – da skal alle gruppene bidra med noe gøy. Haiken vil være delt inn i fire kategorier etter vanskelighetsgrad, og patruljen velger en de mener passer godt for dem. Alle haikene vil være overnattingshaiker og gi patruljen mulighet til å oppleve nordnorsk natur. På haik går speiderne på tur uten voksne ledere. Noen vil foregå i nærheten av leiren, mens andre vil være innen en times kjøretur unna. På torget vil det ligge kafeer og utsalg, og det vil foregå drop-in-aktiviteter. Det skal også være en liten scene her med små og store innslag av kultur og underholdning. Første og siste fredagen på leir er det stort leirbål og show for alle på leirens hovedscene.

Reise og besøk

Landsleir i Bodø gir også en ypperlig mulighet til å legge familieferien til Nord-Norge. Landsdelen har mye å by på av både natur og aktiviteter. Inspirasjon og ideer kan dere blant annet finne på www.visitbodo.com og www.nordnorge.com. I leirens egen gjesteleir vil det være plass til alt fra telt til bobiler og campingvogner. Til døgnpris vil man få tilgang til både toalett, vann og strøm. Mer om dette tilbudet vil komme på leirens nettsider, www.nord2017.no.

Pris og påmelding

Selve leiren koster 2600,- kroner. I tillegg kommer reiseutgifter, og beste løsning er tog som kommer på 600,- hver vei (1200,- totalt). Påmelding og innbetaling av de første 500,- må skje innen 20.12.2016. Kontonummer: 1203.24.22215

 

Mye mer informasjon finnes på www.nord2017.no, men har dere spørsmål er det bare å si ifra! Vi håper flest mulig vil være med til Nord-Norge!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…