Godt nytt år, nå er oppstarten for 2017 like rundt hjørnet!

Godt nytt år! Da er vi klare for litt aktivitet i et nytt år med nye muligheter. For troppen sin del blir det litt rokkering på terminlista i januar, men vi håper dette går bra. Første speidermøtet blir da altså 12 januar, og tur allerede 13 til 14 januar. Mer info om turen kommer, men det er snakk om tur til KFUK hytta ved Tverken – et kjent sted for de fleste av speiderne. Oppmøte klokken 18.00 på parkeringa ved Landfalltjern. Antas tilbake igjen samme plassen 15.00 på lørdag. Gi beskjed så fort som mulig til Daniel om dere skal være med. Ivrige foreldre er som vanlig velkomne til å være med 🙂


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…